Autokeuringen Asten

A.C.A. Autocentrum Asten

Adres
Stikker 12
Plaats
5721 VD Asten
Telefoon
0493 695 531

Informatie

A.C.A. Autocentrum Asten is gevestigd op Stikker 12 . Het volgende wordt aangeboden: Autokeuringen In Asten zijn er 11 andere Autokeuringen. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

2 Beoordelingen, in gemiddeld 5 Stars

Fam. Evers, Utrecht schreef op 22-05-2013

Zeer goed ervaring bij aankoop auto

Wij hebben een zeer goede ervaring met Autocentrum Asten. Wij komen niet uit de buurt en waren dus ook niet bekend met dit bedrijf. We werden zeer vriendelijk geholpen, zowel aan de telefoon, sms, als in levende lijve. Zeker geen "standaard" verkoper, maar een oprecht geïnteresseerde heer. Voor aankoop wilde wij graag een onafhankelijke keuring en hier werd de volledige medewerking aan gegeven en zelfs meegedacht door Dhr. Lans. Na de DEKRA keuring, waarin bevestigd werd dat de auto in nieuwstaat was, zijn we vanzelfsprekend overgegaan tot aankoop. Ik raad Autocentrum Asten dan ook zeer aan!

Bert schreef op 29-01-2012

Topzaak voor een betrouwbare gebruikte auto

Ik ben met een dubbel gevoel naar Asten getogen om naar een gebruikte auto te kijken. De vorige auto die ik bij een ander Astens bedrijf kocht was een ramp. Echter toen ik bij John Lans binnenliep was mijn beeld direct veranderd. Geen gladde verkoper met mooie praatjes, maar een gewone jonge jongen met verstand van auto's en als insteek om je een goede, betrouwbare occasion te verkopen. Ontvangst was super aan de 'keukentafel' (zo voelt het) onder het genot van een kopje koffie begint de procedure. Alle info die hij over de auto heeft verteld hij je, dan op je gemak de auto van binnen en buiten bekijken, lekker lang proefrijden en vervolgens op je gemak bekijken of je tot kopen overgaat. Er zit totaal geen druk op de ketel. Super gewoon. Ik heb de verhalen over mijn auto (Ja, ik heb hem gekocht) gecheckt en het klopte allemaal. John is zeker aan te bevelen als je voor een gebruikte auto gaat kijken. Top!!

Categorieën

Autokeuringen
0493695531 0493-695-531 +31493695531

Kaart Stikker 12